VAN / İPEKYOLU - Kerim Tuncer İlkokulu

Kerim Tuncer İlkokulu

Yeni Mahalle Kerim Tuncer Sokak No 4 VAN
Vizyon
Yeniliklere açık, insani değer yargılarına saygılı, kendisi ve toplumla barışık, düşünen ve yaratıcı fikirler ortaya koyabilen, toplumda saygın bir birey olabilmenin yöntemini kavrayan ve bunu günlük yaşamına aktarabilen, vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen,araştıran, keşfeden ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi kendilerine ve ülkelerine gelecekte katkıda bulunacaklarına inandırma ve bu bilinci sosyal çevrelerine ve yaşamlarına aktarmalarına rehberlik etmek. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını ve milletini seven, topluma karşı duyarlı, demokratik yaşam ilkelerini benimseyen ve insan haklarını toplumsal hayatın vazgeçilmez öğesi olarak gören bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Öğlenci
13:10--18:30
Ulaşım
Şehir merkezinden Ulu Cami yanından kalkan Karşıyaka Beşyol dolmuşları, Kerim Tuncer dolmuşları ve öğretmen servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezine 2.4 km uzaklığındadır.